Κατασκευή Ιστοσελίδων

Παρέχουμε λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων για την κατασκευή του εταιρικού ή προσωπικού σας website. Καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησης, από την ιδέα και το concept μέχρι την υλοποίηση σύνθετων και πολυ‐λειτουργικών portals. Κατασκευή ιστοσελίδων με γνώμονα την σωστή δομή, την ποιότητα και την αισθητική, προσπαθώντας να κρατάμε το κόστος σε χαμηλό επίπεδο.

1. Κατασκευή ιστοσελίδας με Front End Optimization:
Η ταχύτητα φορτώματος της ιστοσελίδας παίζει σημαντικό ρόλο, τόσο στην ευκολία πλοήγησης όσο και στην κατάταξή της στο Google. Στην enzodesign χρησιμοποιούμε τεχνικές βελτιστοποίησης στα γραφικά και στην css καθώς και σε ότι μας συμβουλεύει το Google Page Speed ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη βελτιστοποίηση.

2. Κατασκευή ιστοσελίδας  με Responsive design:
Χρησιμοποιούμε responsive design, για βέλτιστη προσαρμογή του website σας σε όλους τους τύπους συσκευών, από κινητά και tablet μέχρι μεγάλες οθόνες σταθερού υπολογιστή.

3. Κατασκευή ιστοσελίδας με  πιστοποιητικά SSL:
Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά SSL σε όλες μας τις ιστοσελίδες για μεγαλύτερη ασφάλεια.

4. Κατασκευή ιστοσελίδας με Search Engine Optimization (SEO):
Παραλαμβάνοντας από τη enzodesign την ιστοσελίδα σας θα είναι ήδη βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης.  Έτσι θα επιτυγχάνετε σταθερά την καλύτερη δυνατή κατάταξη.